ETUSIVU      TIEDOTTEET      Tietosuoja

TIETOSUOJA

SUOMISPORT

Suomisportin rekisteriseloste löytyy Suomisportin sivuilta www.suomisport.fi

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautuessasi Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen järjestämille tai Suomen Judoliiton jäsenseuroilleen järjestettäväksi myöntämiin tapahtumiin, annat luvan ja suostut seuraaviin asioihin:

Tapahtuman tulosten, osallistujalistan ja tapahtumasta otettujen kuvien julkaiseminen:

Jokainen tapahtumaan ilmoittautunut/ilmoitettu henkilö antaa suostumuksensa seuraaviin asioihin:

Tapahtuman järjestäjä saa halutessaan julkaista tapahtuman osallistujalistan internetissä. (etunimi, sukunimi, syntymävuosi, sukupuoli, seura, vyöarvo ja mahdollinen painoluokka)

Tapahtuman järjestäjä ja Suomen Judoliitto ry alueorganisaatioineen ja jäsenseuroineen saavat julkaista tapahtuman tulokset/artikkelin internetissä, Judoliiton jäsenlehdessä sekä mahdollisesti tiedotusvälineille lähetettävissä tiedotteissa.

Internetissä julkaistavissa tapahtuman tiedotteissa/tuloksissa ja osallistujalistoissa voidaan mainitan kilpailijan etunimi, sukunimi, ikäluokka, painoluokka (ja tarvittaessa paino), sukupuoli, kilpailijan edustama seura ja kilpailussa kilpailijan sijoitus kilpailussa.

Tapahtumasta otettuja kuvia saa julkaista tapahtuman järjestäjän ja Suomen Judoliiton, sen alueiden ja jäsenseurojen internet-sivuilla sekä tiedotusvälineiden internet-sivuilla ja liikuntaan ja urheiluun liittyvillä internet-sivuilla.

Yllämainitut asiat voidaan myös julkaista "paperimediassa" eli sanoma- aikakausi- yms. lehdissä, joissa on säännöllisesti myös urheiluun ja kuntoiluun liityvät palstat.