ETUSIVU      RYHMÄT      Muksujudo
MUKSUJUDO

Muksujudo on suunnattu alle kouluikäisille 5-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 17:00 – 18:00 Hyvinkään judosalilla.

Kolme ensimmäistä harjoituskertaa on kokeilukertoja, joissa katsotaan innostuuko lapsi uudesta harrastuksesta. Judopuku vaaditaan muutaman harjoituskerran jälkeen. Pukuja voi ostaa urheiluliikkeistä tai nettikaupoista. Judopuvun hinta on alk. n.40-50€.

Harjoittelusta: alussa riittää t-paita ja urheiluhousut. Salissa harjoitellaan avojaloin. Salin ja pukuhuoneen välillä käytetään sandaaleja. Jalat pestään pukutiloissa ennen harjoitusta. Kaikki kovat ja terävät esineet (hiussoljet, korut yms.) pitää poistaa. Myös kynnet tulee olla leikattu. Jos lapsella on diagnosoitu jokin sairaus, joka voi vaikuttaa lapsen judoharjoitteluun, tulee siitä ilmoittaa harjoituksien vetäjälle.

Jäsenmaksun maksaneet lapset on vakuutettu harjoituksien ajaksi Judoliiton vakuutuksella.

Muksujudossa opetellaan judon alkeita sekä harjoitetaan monipuolisesti kehonhallintaa. Pääsääntöisesti harjoituksen ajan salin ovet pidetään suljettuina ja vanhemmat ulkopuolella. Toimilla pyritään häiriöttömään harjoitushetkeen. Ensimmäisillä kerroilla vanhemmat voivat olla tatamin reunalla katsomassa miten harrastus lähtee käyntiin.

Jokainen muksujudoka saa muksujudopassin, johon merkitään osallistumiskerrat. Passiin kirjataan myös huoltajien yhteystiedot ja passia tulee pitää mukana jokaisessa harjoituksessa.

Muksujudoa ohjaavat Judoliiton Muksujudokoulutuksen käyneet Pekka Valima, Pia Palosvirta sekä muut seuran ohjaajat..