ETUSIVU      KILPAILUT
KILPAILUT

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan JUDOSHIAI:n kautta. Judoshiasta löytyvät myös otteluiden tulokset ja kaaviot.

Junnu-Cup-kisoihin ilmoittaudutaan judosalin ilmoitustaulun listalle.

Hyvinkään judoseura ry maksaa jäsentensä ilmoittautumismaksun Junnu Cup -kilpailuihin sekä SM-kilpailuihin. Näihin kisoihin myös ilmoittaudutaan judoseuran ilmoitustaulun listan kautta (Junnu Cupit) tai valmentajan kautta (SM-kisat).

Muiden kisojen osallistumismaksuista vastaa kilpailija itse.

KILPAILUMÄÄRÄYKSET

Kilpailumääräykset löytyvät TÄÄLTÄ

OHJEITA KISAAJILLE

Etelä-Suomen judo ry:n sivuilta löytyy tänä vuonna päivitetyt ohjeet kisoihin osallistujille. Paljon hyödyllistä tietoa erityisesti aloitteleville kisaajille. Ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ

KILPAILUPISTEET

Kilpailupisteitä saadaan Judoliiton virallisista kilpailuista. Junnu Cup kilpailut ovat harjoituskilpailuja, eikä niistä saa ottelupisteitä. Ne voi kuitenkin merkitä passiin aktiivisuuden osoittamiseksi.

Kilpailupisteet merkitään passiin seuraavasti:

Voitto ipponilla

Tiia Tatami

2.kyu

MH

Eli ensimmäiseen sarakkeeseen kilpailijan nimi.

Toiseen kilpailupaikkakunta.

Kolmanteen päivämäärä.

Neljänteen sijoitus. (Huom. jos sijoitusta ei tuloksissa mainita, ei sitä kirjata.)

(Ei koske Junnu-Cup-harjoituskilpailuja / salikisoja / muita epävirallisia kilpailuja. Junnu-Cupit voi merkitä yhdelle riville kilpailuaktiivisuuden osoittamiseksi, mutta pisteitä ei niistä tule. Erillisiä ottelumerkintöjä ei merkitä.)

Seuraaville riveille merkitään voitetut ottelut. Hävittyjä ei merkitä.

Viidenteen sarakkeeseen vastustajan nimi. (Löytyy judoshiai.fi -tuloskaavioista)

Kuudenteen sarakkeeseen  vastustajan vyöarvo. (Löytyy judoshiai.fi -tuloskaavioista)

Seitsemänteen sarakkeeseen voittopisteet. (Löytyy judoshiai.fi -tuloskaavioista)

Kahdeksanteen sarakkeeseen  kilpailupisteet. Kilpailupisteet määräytyvät voittopisteiden perusteella kts. yllä oleva taulukko.

Varmennus: Tämän kuittaa valmentaja / ohjaaja / seuran passisihteeri