ETUSIVU      KILPAILUT      Käynnissä oleva kausi

SYKSY 2016

JUNNU CUP IV 19.11.2016, Kerava

Keravan Junnu Cupissa taisteltiin 19.11. Kultaa kisasta toi kotiin Mikko Julkunen, joka otteli sarjassa PA11-34,7 kolme ottelua. Mikko vei kaikki ottelut p uhtaasti ipponeilla! Hopeaa seuraan toi Aaro Haapamäki, joka otti yhden ipponvoiton sarjassa PTY13-36,6. Kolmas mitalisti oli Tero Salonen, joka ensimmäisen tappiollisen ottelun jälkeen sisuuntui keräilyissä ja otti siellä kaksi ipponvoittoa. Kilpailuissa seuraa sisukkaasti edustivat myös Amelia Puurunen ja Elias Tötterman, joka nähtiin tatamilla kisadebyytissään.

HONTAI SHIAI 30.10.2016, Vantaa

Hontai Shiaissa seuraa edusti Aarre Uusitalo P15-46-sarjassa. Aarre otteli alkulohkossa yhden ipponvoiton, joka ei täll kertaa riitttänyt jatkopaikkaan.

KERAVA SHAI / VETERAANIEN MESTARUUSKILPAILUT 15.10.2016, Kerava

Seuran sensei, Markku Henttonen, osallistui VetM-81-sarjaan ja voitti molemmat ottelunsa ipponilla. Näin saatiin Hyvinkäälle yksi uusi kultamitalisti! Onnea!

JUNNU CUP III 24.9.2016, Nummela

Viikonvaihteessa oteltiin Nummelassa aloittelevien kilpailijoiden Junnu Cupissa. Kisaan osallistui yhteensä 155 judokaa. Hyvinkäältä kisaan lähti mukaan viisi edustajaa, jotka hoitivatkin homman kunnialla. Jokaisella kisan lähteneellä roikkui kotimatkalla kaulassaan mitali.

Aamupäivällä ottelivat nuoremmat kisaajat. Sarjassa P11-33,4 ottelivat Mikko Julkunen ja Tero Salonen. Magasin Muslim Plijevin kanssa vääntö oli ankaraa ja ottelu kestikin täyden ajan. Ensimmäisestä ottelusta Julkuselle voitto pienimmällä mahdollisella piste-erolla 1-0. Myös toinen ottelu Tikkurilan judokoiden Egor Rembettiä vastaan kesti täyden ajan. Tasainen ottelu päättyi Julkusen waza-arin voittoon. Kahdella otteluvoitolla Julkunen raivasi tiensä finaaliin, jossa vastassa ollut Magasin Kirim Tsokiev nappasi ipponvoiton. Julkunen sijoittui sarjassa hopealle. Salosella alku oli tahmeampaa, mutta vauhti parani loppua kohden. Ensimmäinen ottelu Magasin Abdul-Halim Agamirzaevia vastaan päättyi tappioon ja Salonen putosi keräilyyn. Tappiosta sisuuntunut Salonen kaatoi ensin Judo-Kanin Vili Viinikaisen yukolla. Seuraavana Salonen otti ipponvoiton Tikkurilan Rembetistä. Komea loppukiri tuotti Saloselle pronssia.

Vilho Toivonen pääsi matolle kerran sarjassa P11-40. Ipponvoitto Ahjon Luukas Päivisestä riitti lohkon kakkoseksi ja koko sarjan pronssiin.

Nimestä huolimatta kisaan pääsivät osallistumaan myös aikuiset. Iltapäivän otteluissa seuraa edustivat Samuel Sarle (M-66,9) ja Ville Turunen (M-81). Sarlen ensimmäinen ottelu Magasin Dzhabrail Khadisovia vastaan päättyi Khadisovin nopeaan ipponiin. Myös toisessa ottelussa Judo-Kanin Ismail Shibilov voitti ipponilla. Sarlen viimeinen ottelu Lempäälän Eero Saarelaa vastaan sen sijaan meni huomattavasti paremmin Sarlen voitettua ottelun ipponilla. Otteluvoitto nosti Sarlen pronssimitalistiksi. Ville Turunen otteli kaksi hyvää ottelua Hontain Timo Kuusimurtoa ja Judo-Kanin Suleyman Shibilovia vastaan. Myös Turunen matkasi kotiin pronssimitali treenikassissaan.

EDEN-SHIAI 17.9.2016 Tampere

III Uusitalo Aarre P15-46

Tampereella taisteltiin 17.9. Eden Shiai-kilpailussa. Hyvinkäätä Tampereella edusti Aarre Uusitalo P15-46-sarjassa. Alkuerissä Uusitalo otteli ipponvoiton Helsingin Chikaran Daniela Österlundista sekä sai ipponin virolaisesta Audetense Spordiklubin Valentin Nikolskista. Kolmannessa ottelussa saman virolaisseuran Artemi Larionov oli waza-arin verran vahvempi. Yhteispisteissä Uusitalo oli kuitenkin alkulohkonsa paras.  Semifinaalissa Audetensen Konrad Kummin kanssa taisteltiin koko otteluaika. Kumm oli tällä kertaa yukon verran parempi ja jatkoi finaaliin. Hienosti taistellut Uusitalo ripusti kaulaansa pronssia.

RYHTI-SHIAI 3.9.2016, Naantali

I Henttonen Markku VetM-80

Syyskauden ensimmäinen judokilpailu Ryhti Shiai järjestettiin Naantalissa 3.9. Hyvinkään Judoseuraa kilpailussa edusti Markku Henttonen VetM-80 sarjassa. Sarjaan osallistui viisi kilpailijaa. Henttonen voitti sarjansa kaikki neljä ottelua puhtaasti ipponilla ja kotiutti Hyvinkäälle kultamitalin.