HYVINKÄÄN JUDOSEURA RY
   ETUSIVU
SIVUSTOA PÄIVITETTY 17.12.2018


HUOM!

Syyskauden aikana judosalilla käynnissä ilmastointiremontti. Remontin aikana salissa ei ole ilmastointia eikä pukuhuoneissa välttämättä lämmintä vettä. Treenivuorot pidetään kuitenkin normaalisti. Remontin tarkka aikataulu ei ole tiedossa.
 

 

17.12.2018 vyökokeissa suoritettiin 14 uutta vyötä. Atte, Ola, Juhani, Pyry, Amelia, Sami S. ja Veeti sekä Peetu L., Aaro, Arttu, Edvin, Max, Tero ja Veikko! Onnittelut!


KEVÄTKAUSI ALKAA MA 14.1. ALKAVALLA VIIKOLLA. TERVETULOA MUKAAN! 

Järvenpään Startti Cupin ilmoittautumislista judosalin seinällä ma 21.1.19 asti.


SYYSKOKOUS 28.11.2018

Syyskokouksessa 28.11.2018 Hyvinkään Judoseuran johtokuntaan valittiin Tapio Vaheri (pj), Markku Henttonen, Riku-Ville Mäkelä, Pia Palosvirta, Tapio Puurunen, Mervi Saari ja Pekka Valima.

Aikuisryhmän keskiviikon treeniaika aikaistuu kevätkaudella. Uusi treeniaika 18:30-20:00. Perjantaivuoroista on luovuttu kevään osalta.

Jäsenmaksut pysyvät ennallaan seuraavalla kaudella.


STARTTI CUP Kirkkonummi 17.11.2018

Merville Kirkkonummen Startti Cupista kultaa! Kaksi matsia, toinen ipponilla ja toinen tuomaripäätöksellä. Onnea!
 
 
 

STARTTI CUP Nummela 29.9.2018

Syksyn kisakausi aloitettiin Nummelassa aloittelevien kilpailijoiden Startti Cupissa. Hyvinkään Judoseurasta kisaamaan lähti kolme keltavöistä ottelijaa, joista jokainen kotiutti mitalin.

Leila Gerguri otteli toisissa kisoissaan TA-25,7-sarjassa. Ensimmäinen ottelu päättyi Gergurin ipponin tuoneeseen heittoon. Toisessa ottelussa Gerguri sai vastustajan pylläytettyä waza-arin arvoisesti ja jatkoi nappaamalla tiukan sidonnan. Näin kahdella ipponvoitolla Gergurille kultaa.

Sami Solonen otteli PA13-59,7 sarjassa kolmasti. Ensimmäinen ottelu meni vastustajalle, mutta toisessa Solonen sai heiton onnistumaan ja heti päälle tiukan sidonnan. Finaaliottelua väännettiin koko otteluaika. Ottelu ratkesi Solosen saamaan varoitukseen. Soloselle sarjasta hopeaa.

Kiira Koli pääsi myös kahdesti ottelemaan sarjassa TA13-59. Ensimmäinen ottelu Kolille waza-arilla. Toisessa ottelussa väännettiin pisteittä summerin saakka. Tuomaripäätöksellä tällä kertaa voitto vastustajalle. Koli sarjassa hopealla.


 

JUNIORIT PERUSKURSSI (MA + TO KLO 18–19) 

Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin klo 18-19. Syyskausi alkaa 3.9. 

Junioreiden peruskurssi on tarkoitettu 2009 ja sitä ennen syntyneille. 15 vuotta täyttäneet voivat aloittaa aikuisryhmässä.

JUNIORIT JATKOKURSSI (MA + TO KLO 17-18)

Syyskausi alkaa 3.9. Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin klo 17-18. Alle 15-vuotiaat vähintään keltavöiset harjoittelijat.

 

AIKUISET JA VANHEMMAT JUNIORIT (KE KLO 19:30–21:00 + SU KLO 16–17:30)

Syyskausi alkaa 5.9. Ryhmään otetaan mukaan myös aloittelijoita!

 JÄSENMAKSUT

Syksyn jäsenmaksujen maksaminen käynnistyy syyskuussa. Rekisteröitymisen voi hoitaa jo etukäteen. 

 
Käykää rekisteröitymässä www.suomisport.fi -osoitteessa (alaikäisillä harjoittelijoilla huoltaja rekisteröityy ensin itse ja lisää 

huollettavat oman sivunsa kautta). Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Judoliiton jäsenrekisteri sekä liiton / 

seuran jäsenmaksulaskutus hoidetaan Suomisportin kautta!

HUOM! Käytä rekisteröityessäsi voimassaolevaa puhelinnumeroa / sähköpostiosoitetta, koska jatkossa kertakirjautumiskoodit 

ilmoitetaan sähköpostitse / tekstiviestinä!


OHJEITA SUOMISPORTIN REKISTERÖITYMISEEN TÄÄLLÄ

 
JÄSENMAKSUOHJE (MAKSUJA VOI MAKSAA SYYSKUUN ALUSTA ALKAEN)

Huom! Käytä kohtaa ”Liity jäseneksi seuraan” (ei siis sitä lisenssikohtaa, siitä voi haluessaan ostaa lisävakuutuksen, ohje alla)


Aloittelevien judokoiden ei kannata maksaa jäsenmaksua ennen kuin ovat kokeilleet tuntuuko laji omalta. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta. Treeneissä voi käydä tutustumassa ennen päätöstä. 

Huomaathan kuitenkin, että vakuutuksen voimassaoloajan vuoksi jäsenmaksu kannattaa hoitaa syyskuun aikana!

Maksutapoja on useita, myös erissä maksaminen onnistuu. Syyskuussa keräämme syyskauden maksut ja tammikuussa kevätkauden.

Huom! Samalta sivuilta voit käydä ostamassa lisäturvan vakuutukseen. Lisäturvavakuutus astuu voimaan ostoajankohtana.

OHJE LISÄTURVAVAKUUTUKSEN (VAPAAEHTOINEN) OSTAMISEEN TÄÄLLÄ